Speciální vánoční edice oblíbené Dance Sensation už tuto sobotu rozhýbe Olomouc

Speciální vánoční edice oblíbené Dance Sensation už tuto sobotu rozhýbe Olomouc
ilustrační foto Dance Sensation

Že jste propásli zářijovou Dance Sensation s Captainem Jackem a populární dívčí skupinou Holki? Nebo jste tam naopak byli a akce se vám líbila natolik, že chcete pokračování? My ho pro vás máme! A to ve speciální vánoční edici, která proběhne už tuto sobotu 2. prosince v Morgan´s Restaurantu v Olomouci.

“Nákupy dárků, předvánoční úklid, pečení cukroví… Jak si od toho všeho lépe odpočinout než na skvělé párty? Vánoční atmosféru si tu můžete užít tak trochu jinak a zároveň u toho i upustit páru a všechen shon hodit za hlavu. Tak neváhejte a dorazte za námi do Morgan´s Restaurantu v Olomouci, kde o zábavu rozhodně nebude nouze,” láká jeden z vystupujících DJs Marek Berger z Radia Haná.

A na co všechno se na pokračování té nejlepší 90s párty na Hané můžete těšit? Hlavní hvězdou vánoční taneční akce je moderátor Evropy 2 DJ Pavel Cejnar a vaše vzpomínky na 90. léta oživí tím nejlepším hudebním výběrem kromě DJ Marka Bergera i DJ Henry rezident Morgan´s a další.

Vstupenky za lákavých 170 Kč kupujte na www.smsticket.cz, kde můžete využít také jedinečnou možnost být na této akci za 370 Kč VIP (v ceně welcome drink, raut, setkání s hosty a další). Vstupenky jsou k sehnání i přímo v Morgan´s Restaurantu na Mlýnské ulici. (red)

 

Poslat nový komentář