Originální dárek? Může jím být i netradiční zážitek!

Originální dárek? Může jím být i netradiční zážitek!
ilustrační foto Eldorado

 

Máte v rodině někoho, kdo bude slavit životní jubileum a vymýšlíte originální dárek? Pokud je vášnivým tenistou, můžete mu jeden opravdu unikátní věnovat. Díky zážitkové agentuře si může dát mač třeba s tenisovou legendou Jiřím Novákem.

Pokud si chcete zahrát tenis s někým, kdo to skutečně umí, agentura Eldorado z Kostelce na Hané to zařídí. Devadesát minut na kurtu s tenisovým králem Jiřím Novákem je exkluzivním zážitkem a jedinečným dárkem. V devadesátiminutové audienci je zahrnut nejen trénink, ale i hra a zhodnocení vašeho výkonu mistrem. "Po rozbalení dárku jsem se zpotil poprvé, na kurtu s Jirkou podruhé (o hodně víc...). Gratuluji ke skvělému výběru osobnosti - zážitek překonal všechna má očekávání - je to profík a hlavně sympaťák a super člověk. Díky za tu možnost," pochválil majitele agentury Petra a Tomáše Marcinovy jeden ze spokojených obdarovaných.

Agentura Eldorado nabízí prožití jedinečných zážitků všem věkovým kategoriím už čtvrtým rokem. Můžete si zde objednat třeba let stíhačkou L29, dámskou jízdu ale i možnost stát se režisérem filmu či řídit off road. (ber)

 

Poslat nový komentář