Přispějte pod Strom splněných přání 2013!

Přispějte pod Strom splněných přání 2013!
ilustrační foto www.dobremistoprozivot.cz

 

Jak PvNovinky již informovaly, druhý ročník akce Strom splněných přání je v plném proudu. Pořádá jej Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život. „Téměř polovina dárků je zarezervována, udělejte radost zakoupením vánočního přání i zbylým dětem,“ vzkazuje předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

Na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život (http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov) je možné si zarezervovat a následně zakoupit dárek.. Radost jím uděláte dětem z dětských domovů Prostějov a Plumlov. Na ten svůj stále ještě dost dětí čeká. Třeba pětiletý Fabricio by rád dětský počítač. Jarmila a Jirka, kterým je devatenáct, si přejí praktickou věc do života, peřinu a polštář.

Dárek můžete doručit na adresu občanského sdružení ve Vrlově ulici 7 v Prostějově, či předat osobně zástupcům dětských domovů na vánočním večírku Spolku, který se koná 20. prosince v 18 hodin v restaurační části Národního domu.

S nápadem přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu jsme s potěšením přijali a letos spolupracujeme opět", těšila se z akce Sokolová a dodala: „Děkujeme všem, kteří v předvánočním čase myslí i na tyto děti bez domova“. (red)

Poslat nový komentář