Devatenáctiměsíční Davídek ze Ptení potřebuje vaši pomoc. Pomůžete?

Devatenáctiměsíční Davídek ze Ptení potřebuje vaši pomoc. Pomůžete?
Foto Okrašlovací spolek

O příběhu Davídka Vítka ze Ptení PvNovinky již psaly. Chlapečkovi, který při porodu utrpěl těžkou asfyxii a z důvodu nedostatku přísunu kyslíku do hlavičky trpí dětskou mozkovou obrnou spastického typu, můžete pomoci i vy. Buď účastí na lampionovém průvodu, nebo přímo na transparentní účet, který pro Davídka založil Okrašlovací spolek Prostějov.

V úterý 3. listopadu pořádá MC Cipísek Prostějov již 14. ročník lampionového průvodu, který podpoří nejen myslivost, ale i Davídka – z výtěžku bude zakoupeno lehátko do vany. Sraz je mezi 16.45-17:00 hodinou před MC Cipísek. „My se bohužel nemůžeme zúčastnit, David byl teď dvakrát hospitalizovaný v nemocnici s infekcí a doléčujeme jej v přísné izolaci. Neradi bychom tudíž ohrozili jiné děti a samozřejmě i jeho,“ omluvila se Davídkova maminka Zdeňka Staňková, která zároveň poděkovala všem, kdo se na pomoci podílí.
Pokud se vám nechce do průvodu, můžete Davídkovi od stejného data přispět na transparentní účet, který zřídil Okrašlovací spolek města Prostějova. „S maminkou Davídka již nějakou dobu spolupracujeme, nyní jsme se rozhodli vzít pod sdružení i konto pro shromažďování finančních příspěvků,“ vysvětlila předsedkyně spolku Milada Sokolová. Spolek už touto formou pomáhá Zdeničce Kotyzové, která se zotavuje z následků těžké autonehody. „Doufám, že se i v případě Davídka Prostějované ukáží jako lidé se srdcem na pravém místě,“ dodala Sokolová.
Číslo transparentního účtu, zřízeného u Komerční banky, je 115-1289520297/0100. (ber)

Poslat nový komentář