V Zátiší se pomáhalo Davídku Vítkovi

V Zátiší se pomáhalo Davídku Vítkovi
ilustrační foto FB charitativní odpoledne pro Davídka Vítka

V sobotu proběhlo v Klubu Zátiší charitativní odpoledne na pomoc nemocnému Davídku Vítkovi ze Ptení.

V rámci odpoledne vystoupila zpěvačka Klára Kolomazníková (ex-Holki), talentovaná malá slečna Hanička Spáčilová a šermířská skupina EQUES Tempus. Částka, která byla na Davídka vybrána činí 6 285 korun a podařilo se ji vybrat na dražbě dárků od známých osobností jako jsou Marta Kubišová, Magda Vašáryová, Sandra Pogodová, Josef Dvořák, kapely Olympic, Doga a mnoho mnoho dalších.
"Byl to příjemný podvečer, program byl moc hezký a Klárka je krásná maminka. Tímto všem z agentury Seja za moc hezké odpoledne pro našeho malého Davídka děkuji. Myslím, že částka je to krásná. Všechny moc zdravíme, maminka, tatínek a Davídek", řekla nám maminka Davídka, paní Zdeňka Staňková.
Organizátorka celého odpoledne Jana Seifriedová z Agentury Seja nám na závěr sdělila: „Chtěla bych poděkovat všem za nádherné odpoledne, nejen účinkujícím, ale i lidem, kteří se přišli podívat a pomohli tak dobré věci. No a v neposlední řadě patří velké díky za finanční pomoc při realizaci celého programu, a to firmám Feico spedition, Zahrady Šmehlík, Kovošrot Velká Bystřice, Galvis, Skútry PV a společnosti Astorie, jejíž zástupkyně paní Eva Dudíková se osobně dostavila a předvedla všem, že není jen výborná finanční poradkyně, ale také osoba s obrovským srdcem, když věci, které si vydražila maminka Davídka, za ni ochotně zaplatila". (red)

Poslat nový komentář