Děti s talentem jsou vítány!

Děti s talentem jsou vítány!
ilustrační foto Jana Seifriedová
Další fotky: 
Děti s talentem jsou vítány!
Děti s talentem jsou vítány!
Děti s talentem jsou vítány!

 

Již po šesté se v obci Laškov na Prostějovsku 25. dubna od 15.00 hodin uskuteční soutěž pro všechny děti, které něco dokáží! 

„Soutěž Hanácký talent jsem vymyslela již v roce 2009 a musím říct, že to byl geniální nápad. Hlásí se nám děti od čtyř do patnácti let a je úžasné sledovat,  co všechno děti dokáží. Navíc vím, že každý má talent na něco jiného, tedy jsme dali prostor soutěžícím ukázat se v tom, v čem jsou opravdu dobří. Program je tedy opravdu pestrý,“ řekla Prostějovským novinkám Jana Seifriedová z pořádající agentury Seja.

A protože dětí s talentem je čím dál víc a možná o Hanáckém talentu neví, dáváme vám možnost se do této soutěže přihlásit. Podmínkou účasti je zaslat na e-mail: agenturaseja@seznam.cz závaznou přihlášku se jménem dítěte, věkem, adresou a názvem vystoupení. „Na základě přihlášky se s rodiči spojím a pokud budou nováčky na této soutěži, sdělím jim podrobné informace. No a pak je již hlavní přijet 25. dubna do Laškova a ukázat, že jsem to právě já, kdo má největší talent!“ dodává Jana Seifriedová. (red)

Poslat nový komentář