Pohádkový les u Žraloka! Již zítra!

Pohádkový les u Žraloka! Již zítra!
ilustrační foto plakát

 

Zítřejší sobota v Plumlově bude patřit pohádkovým bytostem. Bude se zde konat již tradiční Pohádkový les, pořádaný Spolkem plumlovských nadšenců.

Jako každý rok, tak i ten letošní, si pro vás spolek připravil v sobotu 22. 8. 2015 Pohádkový les. Vše se uskuteční v ATC Žralok nedaleko Podhradského rybníka. Děti se mohou těšit na nejrůznější pohádkové postavy, soutěže a zajímavé úkoly.

Vstup do pohádkového lesa se otevře již od 14:00 hod. Trasa bude letos dlouhá více než 1,5 km lesem. Za úspěšné absolvování Pohádkového lesa každé z dětí obdrží sladkou odměnu. Vstup do lesa pohádek bude uzavřen v 17:30.

V kempu Žralok je připraven i další program, který vás bude dnem provázet společně s hudební skupinou Marbo. Děti mohou dále v areálu navštívit skákací hrad, Večerníčkovu dílnu nebo se projet na poníkovi. Pro dospělé návštěvníky je připraven rozsáhlý stánkový prodej vč. dobrot z udírny a roštu. Neváhejte a přijeďte se svými ratolestmi do kempu Žralok a užít si letošní program Pohádkového lesa!

Srdečně zvou pořadatelé. (red)

 

Poslat nový komentář