Soutěž MISS podpořila dětské domovy

Soutěž MISS podpořila dětské domovy
Zleva Vladimír Brablec, ředitel DD Prostějov, předseda poroty Ladislav Županič a Radim Kratochvíl, ředitel DD Plumlov

Děti z dětských domovů v Prostějově a v Plumlově získaly celý výtěžek ze vstupenek na finálový večer soutěže MISS prostějovských středních škol. 

Spolu s dalšími dobrovolnými peněžními dary se sumička na dobročinné účely vyšplhala na téměř 28 tisíc korun. Pořadatel - Okrašlovací spolek města Prostějova - rozdělil peníze mezi oba dětské domovy rovným dílem.

Nebyl to zdaleka první finanční příspěvek, který dětským domovům okrašlovací spolek poskytl. Spolupráce a podpora dětských domovů se datuje už od obnovení spolku před pěti lety. Za tu dobu podpořil Okrašlovací spolek města Prostějova řadu akcí finančně i materiálně, mimo jiné uspořádal vloni pro oba dětské domovy sportovní dětský den na Hloučeli. 

„Podpory okrašlovacího spolku si ceníme a jsme rádi, že věnuje dětem nemalé finanční prostředky. Právě za týden v sobotu nás čeká velká akce dětských domovů z celé Moravy, kterou už vloni spolek finančně podpořil a i letos se na pořádání bude podílet,“ ocenil spolupráci při převzetí šeku ředitel Dětského domova v Plumlově Radim Kratochvíl. 

Soutěž „Mikuláš na laně“ se uskuteční v sobotu odpoledne 10. prosince na horolezecké stěně Gymnázia Jiřího Wolkera. Sjedou se sem stejně jako vloni dětské domovy z celé Moravy, zatím je přihlášena desítka účastníků, což je kolem stovky dětí.     

(jap) 

Komentáře

to se to rozdává, když to TK potichu platí a tím korumpuje místní politiky.
Kdy konečně zveřejní Okrašlovací spolek zdroje, ze kterých tak krásně rozdává ?
Proč nemá "transparentní bankovní účet" k nahlédnutí veřejnosti, že nejde jen o trik politiků, jak si za peníze podnikatelů kupovat lákavě voliče?
Proč nezveřejňuje za roky činnosti žádné údaje o svém hospodaření a o nezištných dárcích?

Poslat nový komentář