Balónky odnesly vánoční přání Ježíškovi

Balónky odnesly vánoční přání Ježíškovi
Sedm stovek balónků se vzneslo k nebi
Další fotky: 
Balónky odnesly vánoční přání Ježíškovi
Balónky odnesly vánoční přání Ježíškovi

Sedm stovek balónků s přáníčky Ježíškovi vylétlo v pátek odpoledne nad Prostějov. V rámci 5. ročníku celostátní akce Český Ježíšek balónkovou poštu uspořádal Okrašlovací spolek města Prostějova společně s Mateřským centrem Cipísek. 

Stejně jako na 223 místech v celé republice, i v Prostějově vypustily děti balónky s přáníčky přesně v 15.15 hodin na pokyn rádia Impuls. Obrovská touha dětí a lehounké helium vyneslo fialové balonky vysoko k nebi a dychtivé dětské oči je toužebně doprovázely, aby v pořádku doletěly až k adresátovi. 

„Po loňské premiéře, která měla velký ohlas, jsme se rozhodli akci letos zopakovat. Aby se dostalo na všechny zájemce a nezklamali jsme žádné dítě, zajistili jsme letos větší počet balónků,“ konstatovala předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Stejně jako vloni dorazila po vypuštění balónků na náměstí Ježíškova pošta. Andělský kočár přivezl poštovní truhlu, kam mohly děti vložit svá speciální přání. Andělé byli zárukou toho, že dětská přání se dostanou do těch správných rukou, navíc rozdávali sladkosti. 

V prostějovském regionu vypouštěly balónky také děti ze základní a mateřské školy v Nezamyslicích a z mateřského centra v Protivanově.    

(jap)

Poslat nový komentář