Pod vánoční strom přibyla další tři přání, pomozme!

Pod vánoční strom přibyla další tři přání, pomozme!
ilustrační foto dobremistoprozivot.cz

 

Již třetí ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život. „Pojďme udělat radost dětem zakoupením jejich vánočního přání,“ vyzývá prostějovská hlavní organizátorka Milada Sokolová. V této chvíli zbývají poslední čtyři.

Na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov je možné si zarezervovat a následně zakoupit dárek. "Jsem velmi potěšena, že se velmi rychle se našli ochotní dárci. Už byl volný pouze jeden, když se ozval ředitel dětského domova v Prostějově, že jim v domově přibyli tři chlapci. Bylo by nepěkné, kdyby oni dárky nedostali, když přišli právě teď, krátce před Vánoci", prosí o pomoc pro další děti Sokolová.

Radost uděláte dětem z dětských domovů Prostějov a Plumlov. Dárek můžete doručit na adresu občanského sdružení ve Vrlově ulici číslo 7 v Prostějově, či předat osobně zástupcům dětských domovů na vánočním večírku Spolku, který se koná 20. prosince v 18 hodin v restaurační části Národního domu. (red)  . 

Poslat nový komentář