Víme první: Rákosníčkovo hřiště se otevře 1. srpna!

Víme první: Rákosníčkovo hřiště se otevře 1. srpna!
ilustrační foto lidl.cz

 

Slavnostní otevření Rákosníčkova hřiště v Prostějově proběhne 1. srpna 2015. Odstartuje v 10 hodin, kdy bude společností Lidl oficiálně předán symbolický klíč od dětského hřiště do rukou vedení města. Pro děti bude od 10 do 18 hodin připraven celodenní zábavný program.

"V 11 hodin začne vystoupení oblíbeného Michala z Kouzelné školky a poté se bude v každou celou hodinu konat divadelní představení o Rákosníčkovi," sdělila PvNovinkám mluvčí společnosti Lidl Jitka Vrbová. 

Po celý den mohou děti dovádět na zbrusu novém hřišti a plnit disciplíny, za které budou odměněny dárkovou taškou od společnosti Lidl. "Připraveno bude také malování na trička či obličej a chybět nebude Rákosníček, s nímž se děti i rodiče mohou vyfotit," přidala pozvání Vrbová. K dispozici bude stánek s občerstvením, kde mohou návštěvníci uhasit žízeň a zahnat hlad. Novinkou, kterou Prostějov zažije jako první, bude Lidl stánek s čerstvými ovocnými šťávami.

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje domeček a oplocené hřiště poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky. (ber)

Poslat nový komentář