Divadlo Point nyní osiří, ale jen zdánlivě

Divadlo Point nyní osiří, ale jen zdánlivě
ilustrační foto

Divadlo Point při Gymnáziu J. Wolkera zakončilo sezónu 2011/2012 tradičně Zhasínáním světel. V pořadu se představili nováčci z Pointíku se dvěma inscenacemi.

Tou první byla Velká policejní pohádka (na motivy Karla Čapka) v režii Štěpána Gajdoše a druhou Mlsota (na motivy hry Ferdinanda Lorbeera) v režii Aleše Procházky. Vystoupili také členové Pointu s Kabaretem Pavla a sitcomem Divadélko domeček.

Divadelní prostor na Olomoucké ulici teď na léto zdánlivě osiří. Tedy pro diváky. Divadelníci z Pointu se už ovšem budou chystat na další sezónu a také na 8. ročník filmového tábora Sobotín 2012, který proběhne na konci července. 

Rádi bychom poděkovali statutárnímu městu Prostějovu, Gymnáziu J. Wolkera, společnosti Gaudeamus o.p.s, společnosti Tomi – Remont a.s., Aloisi Mačákovi, a všem, kdo nás podporují v naší činnosti. Díky nim se letos konal Prostějovské majáles a mohli se účastnit přehlídek a slavit řadu úspěchů. Za největší považujeme cenu poroty Wolkerova Prostějova s doporučením na Jiráskův Hronov, účast na celostátní přehlídce Divadelní piknik Volyně, pět cen poroty Valašského křoví a cenu poroty Hanáckého divadelního máje. Těšíme se na shledanou v sezóně 2012/2013.

Aleš Procházka, principál

Poslat nový komentář