Humanitární aukce přispěje handicapovaným dětem

Humanitární aukce přispěje handicapovaným dětem
Jedno z dražených děl: Josef Velčovský - Jarní alej

Ve čtvrtek 1. prosince v 16 hodin proběhne v přednáškovém sále Národního domu v Prostějově 13. Humanitární aukce uměleckých předmětů. Budou dražena umělecká díla akademických malířů a sochařů, umělců, výtvarníků, fotografů a sklářů. Výtěžek bude použit na činnost a provoz Střední školy, základní školy a mateřské školy JISTOTA o.p.s. Tetín Prostějov pro handicapované děti a žáky.

Slavnostní vernisáž dražených předmětů se konala ve středu 23. listopadu ve foyer městského divadla v Národním domě, kde budou umělecká díla vystavena až do samotné aukce. Pořadatel humanitární dražby společnost OMEGA s.r.o. Prostějov připravila do dražby dílka umělců T. Pištěka, O. Zoubka, V. Zábranského, K. Kodeta, J. Suchého, A. Borna, E. Srncové a mnoha dalších. Současně s vernisáží proběhla prodejní výstava výrobků, upomínkových předmětů a prací žáků, učitelů a přátel obecně prospěšné společnosti JISTOTA.

Prohlídky dražených předmětů budou probíhat vždy souběžně s otevírací dobou pokladny divadla (vstup na prohlídky přes pokladnu), před každým divadelním představením (vstup hlavním vchodem) a v den aukce od 10 hodin v aukční místnosti v přednáškovém sále Národního domu.

Seznam předmětů je možné získat v místě prohlídek nebo na webových stránkách www.omegapv.cz a www.pvtetin.cz.              (red)

Čtvrtek, Prosinec 1, 2011 - 17:00

Poslat nový komentář