AKTUALIZOVÁNO: Žena spadla pod autobus, skončila v nemocnici

AKTUALIZOVÁNO: Žena spadla pod autobus, skončila v nemocnici
ilustrační foto

Jak jsme vás již informovali, včera odpoledne se ve Sladkovského ulici v Prostějově stala vážná dopravní nehoda. Pod koly atobusu z dosud neznámých příčin skončila dvaapadesátiletá žena. Policisté nyní žádají veřejnost o pomoc při objasnění případu.

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce před půl pátou odpoledne. „Chodkyně spadla ze zatím nezjištěných příčin pod autobus, který vyjížděl ze zastávky a dostala se pod jeho zadní kola. Při nehodě utrpěla těžké zranění a v současné době je hospitalizována ve Fakultní nemocnici v Olomouci," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Jednalo se o autobusový spoj, který odjížděl v 16.22 hodin z autobusové zastávky ve směru Prostějov – Kostelec na Hané – Konice – Hvozd - Kladky.

„Obracíme se nejen na občany, ale i cestující, kteří jeli tímto autobusem a mohli by přispět k objasnění nehody, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu Prostějov, Havlíčkova 16b, 796 77 Prostějov buď osobně nebo telefonicky na tel.číslo: 974 781 251, 974 781 580, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158," vyzvala Urbánková. (red)

Poslat nový komentář