OBRAZEM: Kamiony ucpávají město

OBRAZEM: Kamiony ucpávají město
Foto čtenář
Další fotky: 
OBRAZEM: Kamiony ucpávají město
OBRAZEM: Kamiony ucpávají město

Jedním z největších problémů Prostějova je kamionová doprava. Kolosy, bloudící ulicemi města, často zablokují křižovatky. A také kruhové objezdy.

V týdnu jsem jela po Újezdu, přede mnou tři kamiony s návěsy. Na kruháči se snažili dostat na výpadovku na Bedihošť, v druhém pruhu jel autobus, který potřeboval odbočit na Wolkerovu. Jen díky tomu, že počkal a zabrzdil celou kolonu, se mohly kamiony vytočit bez toho, aby někomu rozpáraly auto," poslala nám fotografie paní  Hanka. (red)

 

Komentáře

Není od věci si připomenout,že plicista Vafek dostal za celoživotní dílo-řešení dopravy v městě Prostějově a za stavbu kruháčů,vysokou finanční odměnu.Vždyť se to všude psalo....hahaha

Co k tomu říct,snad jen to,že dej blbci funkci a blbost dovede k dokonalosti.........jen ať vám to jezdí přes město hanáčtí blbouni a co nejvíc,aby se vám rozsvítilo v tom malém zdegerovaném mozečku a snad pak začnete víc přemýšlet o tom,že do čela města nepatří neschopní hlupáci.

Dejte radním, co takový rondel vymysleli a nechali postavit placatou čepici a plácačku a ať tam řídí dopravu. Pochopí, že dělat se má pořádně, aby kvůli nim nebyli občané v řiti. P.

Poslat nový komentář