Čelechovice sevřely uzavírky. Jinak to nešlo, tvrdí odbor dopravy

Čelechovice sevřely uzavírky. Jinak to nešlo, tvrdí odbor dopravy
ilustrační foto Pavel Ponížil

Stížnosti na uzavírky kolem Smržic a Čelechovic na Hané plní sociální sítě. Na úřadech si ale kupodivu nestěžuje nikdo. Jinak to ale nešlo, vzkazuje odbor dopravy prostějovského magistrátu.

Stěžovatelům jde o uzavírky silnic II/449 Smržice – Kaple, povolené současně s uzavírkou silnice III/44927 Čelechovice na Hané - Kostelec na Hané. Navíc je zlobí i objízdná trasa, která je stanovena přes staveniště hloubkové kanalizace ve Stařechovicích. „Dostat se do města od nás je fakt unikátní. To by mě zajímalo, kdo tohle povolil,“ netajila se zlobou paní Jarmila z Čelechovic.

Odbor dopravy má jasno. „Bohužel došlo k souběhu dvou akcí z důvodu nutnosti vyčerpat finanční prostředky určené k jejich realizaci. K uzavírce Kostelec – Čelechovice sdělujeme, že po odkrytí konstrukce muselo dojít na základě skutečně zjištěného stavu (i přes provedené sondy při přípravě projektu) k úpravám projektu (změna technologie, větší rozsah prací apod.). Z tohoto důvodu došlo k určitému zdržení prací,“ vzkazují jeho pracovníci, kteří se omlouvají za způsobené komplikace. „Věříme, že opravené komunikace umožňující klidnou jízdu nehrozící poškozením vozidla nebo nehodou, vám z dlouhodobého hlediska vynahradí dočasná omezení,“ dodávají.

Komunikace by měly být úplně průjezdné v polovině prosince. (red)

 

Komentáře

Měsíc a půl, kdy bylo solidní počasí, se na úseku od Čelechovic téměř nic
nedělo, mimo policajtů, kteří zde vybírali pokuty. V současné době, kdy je počasí pod psa, se zde usilovně pracuje. Ukázka jak odvést nekvalitní práci
Vždyť jde pouze o peníze daňových poplatníků. Za pár let to budem opravovat
znovu.
Václav Brychta
Čelechovice na Hané

To je moc pěkný, nejen že člověk přichází o několik hodin týdně svého času, ale taky ty auta nejezdí na vzduch!Ale to se nemusí přeci řešit, vždyť se jedná o obyčejný pracující lid!

To je tak,když se 30 let úředního nicnedělání a pohodlného života za peníze daňových poplatníků začne měnit.

Prostě výmluva. Když se neumíme vymluvit na svou neschopnost, tak na souběh dotací!

Poslat nový komentář