Zastupitelstvo přidělovalo peníze sportovcům

Zastupitelstvo přidělovalo peníze sportovcům
ilustrační foto Jump Tandem

Mimo velké kluby, jako jsou Jestřábi a Orli, si o finanční injekci od města požádala třináctka dalších klubů. Prostějovští zastupitelé jim na únorovém jednání přiklepli celkem 4,23 milionu korun.

Atletický klub Prostějov, z. s., dostane na 70. ročník Velké ceny města Prostějova na 110 m překážek a pořádání školních závodů „Prostějovská výška“ 180 tisíc korun.  

KRASO-bruslení PROSTĚJOV na nájem ledové plochy a šatny 400 tisíc, SKC Prostějov z. s., na podporu činnosti družstva mužů ELITE a činnosti družstva mládeže 300 tisíc, 100 tisíc dostane SVAZ VODÁKŮ ČESKÉ REPUBLIKY KLUB PROSTĚJOV, 230 tisíc TJ Haná Prostějov na podporu činnosti oddílu dálkového a zimního plavání, fotbalového oddílu a veřejné lyžařské školy pro děti. 900 tisíc obdrží Tělovýchovná jednota Prostějov, z. s,  550 tisíc TJ OP Prostějov, 400 tisíc Tělovýchovná jednota Sokol Čechovice, z. s., 300 tisíc Tělocvičná jednota SOKOL I Prostějov,  300 tisíc Tělocvičná jednota SOKOL II Prostějov, 350 tisíc TĚLOCVIČNÁ JEDNOTA SOKOL PROSTĚJOV – VRAHOVICE mimo jiné na úhradu nákladů na provoz koupaliště, 120 tisíc Tělocvičná jednota Sokol Centrum Haná  na podporu činnosti mládežnické házené. Částku 100 tisíc přiklepli zastupitelé ČESKÉ PARAŠUTISTICKÉ ASOCIACI z. s. na organizaci mezinárodního závodu „Pokus o skupinový rekord ve skydivingu“. (ber)

 

Poslat nový komentář