Nahlédněte s PvNovinkami pod pokličku Prostějovské zimy

Nahlédněte s PvNovinkami pod pokličku Prostějovské zimy
ilustrační foto prostejov.eu

 

Že se bude v Prostějově 29. listopadu rozsvěcet vánoční strom a že u toho bude mimo jiné Dáda Patrasová, to je už všeobecně známo. PvNovinkám se ale podařilo získat další informace přímo od zdroje, Alice Gregušové z Kulturního klubu Duha. Mimo jiné i tu, že letos bude na Silvestra opět ohňostroj!

„Hned na 30. listopadu jsme připravili program pro nejmenší do Duhy, o den později bude kino Metro dopoledne promítat pohádky. Čtvrtého prosince náměstí rozezní koncert Prostějovského žesťového kvinteta, které bude hrát na ochozu budovy muzea,“ přiblížila Alice Gregušová.

Šestý prosinec bude na náměstí patřit programu S čerty (ne)jsou žerty aneb Mikulášská nadílka , o den později se opět otevřou dveře Duhy, kde bude celodenní program pro nejmenší. Připravena je řada koncertů. Zatímco žesťové kvinteto bude ke slyšení opakovaně, vítězka Československé SuperStar 2013 Sabina Křováková se na náměstí představí 13.prosince. Dvacátého prosince pak vystoupí na náměstí Stanley´s Dixie Street Band. Pro děti bude po celou dobu připravena řada akcí v Duze a také promítání filmů. Do Prostějova přijede se svou show pro nejmenší i Michal Nesvadba. V době od 9. do 23. prosince bude hlavní náměstí patřit vánočnímu jarmarku. „Závěr letošního programu bude patřit silvestrovskému ohňostroji. Ten vypukne ve 20 hodin na náměstí TGM,“ přidala pozvání Aleice Gregušová.

Podrobný program „do kapsy“ PV Zima 2013 si můžete vyzvednout v Kulturním klubu DUHA, Školní 4 a v Regionálním informačním centru, Pernštýnské nám. 176/8 – zámek. (red)

Poslat nový komentář