Festival Pod lipami letos již po čtvrté

Festival Pod lipami letos již po čtvrté
ilustrační foto plakát

 

Mezinárodní účast hudebníků, vernisáže obrazů a pořádná porce muziky různých žánrových stylů. Čtvrtý ročník multižánrového festivalu Pod Lipami startuje v pátek 31. července a potrvá do neděle 2. srpna. Obsadí zejména zahradu Českobratrské církve evangelické na náměstí U Kalicha.

Letošní ročník odstartuje v 18 hodin kytarový recitál Igora Klokova & Jaroslava Mináře. Ty pak vystřídá Kolja Ivaskiv s autorským čtením poezie, následně bude pódium patřit  Danielu Junovi  & Ondřeji Jiskrovi, kteří zahrají na klavír a trombón a nabídnou melodie od klasiků po jazz. Hudební vystoupení v pátek uzavře Michael Lužný & přátelé. Od 22 hodin je připravena projekce fotek a videí z minulých ročníků.

V sobotu začne program v 16 hodin, kdy vystoupí Marek Soldán s blues. Pak se můžete těšit na Divadlo Neslyším a kapely Aurelius Q, The High Corporation, Koza na útesu a Každý jinak. Večer bude patřit Apollu 13, kde program začne ve 23 hodin.

Nedělní dopoledne bude patřit písničkáři Tomáši Najbrtovi.

„Po celou dobu festivalu) budou k vidění výstavy - Tomáš Arnošt představí své sochy, Magdaléna Jansová kresby a  Jan Jun fotografie,“ lákají organizátoři.

Těšit se můžete také na výborné tradiční chilli con carne, poličské pivo, festivalové víno a řadu dalších pochutin, na skvělou atmosféru a príma lidi!

Festival se koná za každého počasí. (red)

Poslat nový komentář