Kdo vyhrál lístky na víkendový Tourism Expo?

Kdo vyhrál lístky na víkendový Tourism Expo?
ilustrační foto

 

Pavilon A Výstaviště Flora Olomouc otevře letos výstava a veletrh služeb cestovního ruchu a využití volného času Tourism Expo. Již dvacáté pokračování této tradiční a oblíbené akce se bude konat od pátku 13. do neděle 15. února. Otevřeno bude denně od 10 do 18 a poslední den do 17 hodin.

„Výstava Tourism Expo si stejně jako vloni klade za cíl být tou nejlepší příležitostí k prezentaci aktuální nabídky cestovních kanceláří, ubytovacích zařízení, lázní, sanatorií, dopravců, programových agentur, kulturních zařízení či subjektů zaměřených na nabídku sportovního a volnočasového vyžití. Kromě novinek pro dovolené v nadcházející sezoně nebude v nabídce veletrhu chybět ani pestrý doprovodný program zaměřený vedle cestování právě na sport a využití volného času. Návštěvníci se tak mohou těšit na cestovatelské přednášky, prezentace programů pro zdraví či lázeňských služeb,“ láká návštěvníky garantka akce Jana Jirovská.

Novinkou bude podle ní tentokrát souběžně probíhající akce Svatba nanečisto, přehlídka svatebních služeb a módních trendů. Expo se zapojilo i do projektu Ochutnejte Hanou, jenž představuje regionální gastronomii s možností ochutnat jedinečné kulinářské speciality naší oblasti. Nebude chybět ani festival lidových řemesel, turistické hrátky pro děti, řemeslné workshopy, škola in-linového bruslení a dále výstavy fotografií a přednášky cestovatelů CK Pangeo tours, která pořádá unikátní poznávací a expediční zájezdy od Evropy přes Blízký východ a Afriku až po Jižní Ameriku.

Vyvrcholením programu bude opět populární soutěž o nejkrásnější dívku regionu Miss Haná 2015, jejíž finále odstartuje v neděli 15. února ve 14 hodin.

A kdo vyhrál lístky na víkendovou akci zdarma? Vylosovali jsme deset z vás, kteří si s sebou mohou vzít svého parnera, kamaráda či přítele. Markéta Chládková, Dagmar Gottwaldová, Radek Dostál, Ilona Kovaříková, Milan Hejč, Květoslava Synková, Lubomír Daněk, Jaroslava Janků, Katka Karhanová a Š. Milarová. Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář