Kdo vyhrál lístky na jarní Floru Olomouc?

Kdo vyhrál lístky na jarní Floru Olomouc?
ilustrační foto

 

Smetanovy sady a především pak jejich výstavní pavilony ve druhé půli dubna po končící zimě opět doslova rozkvetou. Od 23. do 26. dubna se zde totiž uskuteční jarní etapa mezinárodní květinové a zahradnické výstavy Flora Olomouc 2015. Její hlavní expozice tentokrát ponese lákavý podtitul Smyslů plná zahrada. 

Už po šestatřicáté v historii olomouckého veletržního areálu se „áčko“ i další pavilony a venkovní plochy zaplní nepřeberným množstvím barevných a voňavých exponátů.

„Hlavní květinová expozice nazvaná Smyslů plná zahrada nás kvetoucími portály zavede do čarovného prostoru s nesmírným množstvím rozmanitých vůní, barev a tvarů vytvořeného pomocí aranží tisíců kusů narcisů, tulipánů, hyacintů a modřenců, ale také muškátů, petúnií a voskovek. Zahrada odpočinku, chutí a hudby bude doplněna vodními gejzíry, přehlídkou rododendronů, pokojových rostlin, okrasných stromů a keřů. Celý prostor provoní další tisíce řezaných květin - lilií, kosatců, hledíků či frézií. Dlouhým květinovým tunelem se pak dostaneme až do exotické krajiny Mexika plné kaktusů i tamní kultury. V této části expozice připravené ve spolupráci s Velvyslanectvím Mexika nebude chybět ani typická mayská pyramida. Věříme, že smyslů plná zahrada bude velmi pozitivně působit na všechny vaše receptory,“ láká návštěvníky autor projektu Vojtěch Zahradník z olomouckého výstaviště.

A kdo vyhrál volňásky pro dvě osoby na jarní Floru? Jana Buriánková, Marie Langová, Eva Navrátilová, Lenka Frýbortová a Veronika Žondrová. Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář