Tourism Expo se blíží. Soutěžte s námi o vstupenky!

Tourism Expo se blíží. Soutěžte s námi o vstupenky!
ilustrační foto Flora Olomouc

Hlavní pavilon A Výstaviště Flora Olomouc otevře výstava a veletrh služeb cestovního ruchu a využití volného času Tourism Expo. Jednadvacáté pokračování akce se bude konat od pátku 22. do neděle 24. ledna. Otevřeno bude denně od 9 do 18 a poslední den výstavy do 17 hodin. Soutěžte s námi o vstupenky.

„Výstava Tourism Expo si stejně jako v předchozích letech klade za cíl prezentaci aktuální nabídky cestovních kanceláří, ubytovacích zařízení, kempů, lázní, sanatorií, dopravců, programových agentur, kulturních zařízení, wellness hotelů či subjektů zaměřených na nabídku sportovního a volnočasového vyžití. V nabídce veletrhu nebude chybět ani pestrý doprovodný program zaměřený především na gastroturistiku a vytvořený ve spolupráci se Sdružením cestovního ruchu Jeseníky - Ochutnejte Jeseníky. Jeho součástí budou například kulinářské show, ochutnávky, soutěže či nabídka degustačního menu. Představí se zde mimo jiné regionální a bio produkty, restaurace i minipivovary,“ láká návštěvníky garantka akce Lucie Rozbořilová.

Zájemci se podle ní mohou těšit také na cestovatelské přednášky, prezentace programů pro zdraví či lázeňských služeb. Novinkou bude zahájení výstavy, které obstará slavnostní vyhlášení třetího ročníku ankety 7 divů Olomouckého kraje. Chybět nebudou ani tradiční Turistické hrátky, závod v parkovém orientačním běhu Olomoucký kufřík, ukázky adrenalinových aktivit či závěrečné losování vstupenek o hodnotné ceny včetně zahraničních zájezdů.

Pokud se chcete na výstavu Tourism Expo podívat zadarmo, pošlete do 18. ledna  na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kdo v letošním roce zastupuje region Prostějovska soutěži 7 divů kraje. Pro 10 vylosovaných máme vstupenku pro dvě osoby. (ber)

Poslat nový komentář