Florbalová juniorka doma vybojovala titul!

Florbalová juniorka doma vybojovala titul!
ilustrační foto

 

V hale Reálného gymnázia stačila Prostějovským jediná výhra, aby potvrdili svou pozici nejlepšího celku ligy, nicméně hráči SK zvládli oba zápasy a Kostelec porazili 8:3 a následně i Hranice 6:2.

Utkání s Kostelcem bylo výsledkově překvapivě dlouho vyrovnané, ale SK nakonec ukázalo, že první není náhodou a poslední Kostelec jasně přehrálo. Tato výhra jim dala jistotu, jelikož další zápas s Hranicemi, které by se na ně ještě v případě jejich prohry mohly dotáhnout, už nutně nemuseli vyhrát. Nicméně hráči florbalového klubu SK K2 chtěli mistrovskou sezónu zakončit výhrou a v tomto mači na hřišti dominovali. Hráli dobře a dostavily se i kýžené branky, kterých v konečném důsledku přišlo šest, Hraničtí se prosadili pouze dvakrát a tak si po výsledku 6:2 mohli mladí Prostějované užít radosti s pohárem pro mistra třetí ligy.

Tím pro ně však sezóna nekončí, nyní je bude čekat baráž o účast ve druhé lize pro příští sezónu, kterou sehrají s vítězem třetí ligy Moravskoslezského kraje, kterým je Frenštát pod Radhoštěm.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář