Kralice potřetí na jaře prohrály

Kralice potřetí na jaře prohrály
ilustrační foto

Kralice - Kralice nastoupily k utkání se Zlatými Horami s jasným cílem poprvé na jaře bodovat. V prozatímních zápasech s Lošticemi a Dolany pokaždé podlehly o jeden gól. 

V úvodu zápasu měli svěřenci trenéra Chytky ke skórování hned několik příležitostí. V 15. minutě zahodil velkou šanci Šlézar, v 19. minutě jej následoval Halenka a třetí neúspěch přinesl samostatný únik Deutsche v 31. minutě.  Zlatohorští měli jen několik možností ke skórování v závěru poločasu, domácímu brankáři Winklerovi však jejich pokus příliš starostí nenadělaly. Po změně stran měl další kralickou šanci Neoral, úspěšný byl však v 64 minutě na druhé straně Minka, který zaznamenal jedinou branku utkání. I třetí zápas na jaře tak Kralice o gól prohrály. 

Trenér domácích Zdeněk Chytka byl z herního hlediska spokojen především s prvním půlí, žehral však  na neproměňování šancí. Kralicím podle něj chybí také pověstné fotbalové štěstíčko.

FC Kralice na Hané – TJ Zlaté Hory 0:1 (0:0)

Branka: 64. Minka. Rozhodčí: Straka – Krobot, Boček. Žluté karty: Neoral, Valtr – Šos, Žáček. Diváků: 100.

Sestavy:

Kralice: Winkler – Neoral (77. Trnavský), Jano, Halenka, Vybíhal – Valtr (82. Vitásek), Růžička, Šlézar, Deutsch – Lisický (70. Lehký), Cibulka. Trenér: Zdeněk Chytka.

Zlaté Hory: Urban – Martinka (69. Petroš), Škoda, Křivan, Karlík – David Biedrava, Chovan, Minka (79. Žáček), Šos – Charalambidis (90. Barinec), Plhák. Trenér: Milan Biedrava.

(red)

Poslat nový komentář