Výsledky krajského přeboru

Výsledky krajského přeboru
ilustrační foto

Konice poprvé ztratila body

Po třech výhrách konického celku je tu poprvé remíza. Výsledkem 2:2 a dělbou bodů skončilo utkání mezi Sokolem Konice a 1. HFK Olomouc B. A to z počátku utkání vše nasvědčovalo tomu, že si domácí připíšou další 3 body a vyšvihnou se tak na první příčku v tabulce krajského přeboru. Již v 16. minutě se hlavou prosadil Směták. V 28. minutě ale přišlo vyrovnaní po Kucharčukově dorážce. Po poločasu začal naopak tlačit olomoucký celek. Okolo 50 minuty poslal 1.HFK do vedení Buček, který přesně dorazil míč za Kmecikova záda. Koničtí hráči, kteří svého soupeře jednoznačně přestříleli, tak byla zralí na ručník. Vyrovnat mohl z penalty Cetkovský, ale vybral si stejnou stranu jako hostující gólman a ten ho naneštěstí vychytal. Nakonec se ale Konici vyrovnat podařilo a to díky nepovedenému odkopu olomouckého obránce, který si míč do branky kopl sám.

Kralice podlehly doma Litovli

Ještě po prvním poločasu to vypadalo, že se domácím podaří navázat na výhru v minulém kole. Po rychlé akci z půlící čáry se prosadil Cibulka. Ve druhé polovině ovšem řádili hosté. Po dvou standartních situacích otočili hráči Tatranu skóre, a když pak přidali i třetí gól, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.

Určice vedou tabulku

Další bodový příděl si vykopali hráči Sokolu Určice v utkání s Hněvotínem. Byť jen těsný náskok se povedlo zajistit Skopalíkovi, který si tak připsal jedinou a vítěznou branku. Zbytek zápasu už hráči Určic pouze bánili a hosté, kteří neprojevili větší aktivitu, se nedokázali prosadit.

Předehrávka 14. kola krajského přeboru

Ve středu 5.9. nás čeká předehrávka 14. kola krajského přeboru, která bude okořeněná o derby mezi Kralicemi a Určicemi. Výkop tohoto atraktivního zápasu se bude pískat v 17:30 na hřišti Kralic. Konici čeká venkovní zápas v Želatovicích, který začne taktéž o půl šesté odpoledne.

-vil- 

Poslat nový komentář