Výsledky předehrávky 14. kola krajského přeboru

Výsledky předehrávky 14. kola krajského přeboru
ilustrační foto

Konice poprvé bez bodů

Po domácí remíze s olomouckým 1.HFK “B“ si ani tentokráte nepřipíší koničtí hráči tři body do tabulky. Do Želatovic jeli sice jako favorité, ale i tak se jim zápas příliš nevydařil a prohráli 3:2.

Konice šla v 15. minutě do vedení po střele Schöna, ale Želatovice vzápětí odpověděli. V 18. minutě a i o tři minuty později se trefil domácí Chuda a vývoj zápasu se rázem obrátil. Po poločase pak přidal třetí gól domácích Jemelka a hráči sokolu už nedokázali výsledek utkání zvrátit. Byť se ještě před koncem zápasu dokázal prosadit Řehák, vítězství už Želatovicím neuniklo. FC Želatovice – Sokol Konice 3:2.

Kralicím se opět nedařilo, v derby s Určicemi podlehly

První velké derby krajského přeboru dopadlo lepé pro hostující Určice, které tak dále pokračují ve vítězném tažení a už teď vedou tabulku krajského přeboru. Kraličtí hráči nepodali nikterak špatný výkon, ale nedali si pozor na dvě šance určického kapitána Vodáka. Právě ten byl hlavním aktérem obou gólů.

 V úvodu utkání byli lepší domácí. Jejich tempo se ale postupem času jaksi vytrácelo a naopak kormidla se ujaly Určice. A právě tehdy udeřil Vodák poprvé. Sebral na polovině míč, přešel přes bránící hráče a pak už jen pohodlně překonal gólmana Urbánka. Po poločasu byli opět aktivnější domácí, ale ani zlepšená hra jim nepřinesla kýžené ovoce. A když se pak v 66. minutě utkání opět prosadil hostující kapitán, bylo o výsledku rozhodnuto. FC Kralice na Hané – TJ Sokol Určice 0:2.

-vil-

Poslat nový komentář