Fotbalový víkend 8-9.9.2012

Fotbalový víkend 8-9.9.2012
ilustrační foto

Prostějov, který si aktuálně drží pátou pozici v tabulce MSFL a na lídra ztrácí pouze bod, čeká další domácí zápas. Tentokráte se Hanáci porvou o tři body proti týmu ze Zábřehu. Tento severomoravský celek, má zatím na kontě pouze 4 body a je až na třináctém místě. Zápas začne v sobotu v 16:30 na hřišti Za Místním nádražím.

Tabulku krajského přebor zatím vedou Určice, které v předehrávce 14. kola porazili 0:2 Kralice. Další zápas je čeká proti silnému soupeři z Kozlovic, který jim pouze s rozdílem skóre dýchá na záda. Utkání se odehraje v neděli v 16:30 na hřišti Kozlovic. Konice také odehraje svůj mistrovský zápas v neděli, ale v 10 hodin dopoledne na hřišti nováčka z Opatovic, kterému se zatím nedaří a je až předposlední. Kralice čeká také venkovní zápas a to na trávníku Zlatých hor, kde se výkop bude pískat v sobotu v 16:30.

Haná Prostějov, která v minulém kole 1A třídy “B“ pouze remizovala s Plumlovem 0:0, čeká o tomto víkendu utkání v Bělotíně, který si prozatím v sezóně nevede o moc lépe než Hanáci a v tabulce je až 10. Tento mistrovský zápas začne v neděli o půl páté odpoledne. 

-vil-

Poslat nový komentář