Výsledky krajského přeboru

Výsledky krajského přeboru
ilustrační foto

Určice dál vedou tabulku

Ani po osmé v řadě se nepodařilo soupeřům Určice porazit. Tentokráte hráči Sokola zamířili na trávník Dolan a i odsud si vezou plný počet bodů a stále tak drží první příčku tabulky krajského přeboru s náskokem jednoho bodu na Kozlovice.

Určice se ujali vedení již ve 4. minutě po přesné střele Halouzky. Ve 20. minutě zvýšil náskok hostí Holly a když se vzápětí podruhé trefil Halouzka, byli domácí zralí na ručník. Do poločasu přidal ještě jednu branku Vodák a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Hosté sice po přestávce začali trošku zlobit a dokonce dvakrát skórovali, ale v závěru utkání přidal svou druhou branku Vodák a pojistil tak výhru Určic.

Kralice opět padly

Na rozdíl od Určic nevyšel mistrovský zápas Kralicím. Ty se také předvedli na půdě jednoho z posledních celků – společnému týmu Opatovic a Všechovic, ale zápas nedokázaly dovést do zdárného konce a prohrály po jediném inkasovaném gólu ze standartní situace.

Konice poprvé neskórovala

A ani Konici, která mohla poskočit na druhé místo v tabulce, zápas proti Kozlovicím nevyšel. Od Sokola inkasovali tři pohledné branky a o postupu na druhou příčku si tak mohou Koničtí nechat zatím jen zdát. Hosté nevstoupili do utkání vůbec špatně, prvních 10 minut zcela zaměstnali kozlovickou obranu, vzápětí se ale hra vyrovnala a postupem času se iniciativy chytili domácí. Nejprve se prosadil Heger, který dobře mířenou střelou překonal konického gólmana. Před poločasem domácí zvýšili střelou z dálky a gólový příděl završili po přestávce další pohlednou akcí a gólovým vyústěním.

-vil-

Poslat nový komentář