Prostějov si po remíze spravil chuť

Prostějov si po remíze spravil chuť
ilustrační foto
Další fotky: 
Prostějov si po remíze spravil chuť
Prostějov si po remíze spravil chuť
Prostějov si po remíze spravil chuť
Prostějov si po remíze spravil chuť

 

Dnes se odehrálo 9. kolo MSFL. Domácí 1. SK Prostějov se postavil proti FC Fastav Zlín B. Po první poločase to ale spíše vypadalo na pořádné drama. Prostějov vedl „jen“ 1:0, jelikož hosty často zachraňoval brankář. Druhý poločas zpočátku vypadal taktéž vyrovnaně. Ale to trvalo asi jen 15 minut, než začal Prostějov výrazně tlačit na soupeře. Během této půlhodiny dali domácí další 3 góly a skóre se nakonec zastavilo na 4:0. Prostějov si tak i nadále drží první post v MSFL.

 

 

Psala se 10. minuta, když rozhodčí odpískal přímý kop těsně za pokutovým územím hostů. K míči se postavil Kazar, který míč stočil k tyči, kde na něj golman hostí nemohl dosáhnout, 1:0. Krátce poté vyslali domácí dvě střely, nejprve pálil Hirch a po vyražení od brankáře střílel Zelenka, ale ani ten neproměnil. Minutu poté domácí měli další šanci, Pavlík si postavil míč k přímému kopu, kterým ale tečoval zeď a golman už neměl problém s chycením. Ve 26. minutě se do první šance dostali hosté, míč ale stihnul brankář vykopnout alespoň do autu. Následoval výkop Bureše z pokutového území, o míč se ale hlásili rovnou hlavičkující hráči. Souboj vyhrál hráč hostí, ale tak nešťastně, že na sebe hráči popadali a na zemi zůstal ležet jiný hráč hostí, ale hra pokračovala dál a Prostějov se dostal do šance, kterou Machálek dostal do brány. Následoval zničehonic zvednutý praporek čárového rozhodčího signalizující ofsajd a gól tedy neplatil. Ve 32. minutě hosté poprvé vystřídali místo Dvořáka šel na hřiště Červenka. Hned nato po faulu hostujícího Bartolomou na Pospíšila byl odpískán přímý kop. Papoušek míč nasměroval do chumlu před bránou, kde najednou nikdo nevěděl kde je míč, ten skočil u Papouška, který jen o centimetry minul bránu. První poločas plný akce skončil 1:0.

Ze začátku druhého poločasu se nic nedělo dokud domácí v 63. minutě neházeli aut, který doletěl až před bránu, kde míč nasměroval do brány Papoušek, 2:0. Hned po gólu hosté znovu střídali, Bartolumea nahradil Hlobil. Do 5-ti minut vystřídali i domácí, Pospíšil jde na lavičku a místo něj nastupuje Zatloukal. V 74. minutě málem vyšla Papouškovi střela z poloviny hřiště, ikdyž se netrefil, tak obdržel potlesk od diváků, za to že minul pouze asi o metr. V 80. minutě šel ze hřiště domácí Hirch a na jeho místo nastoupil Svozil. V 83. minutě vystřelili hosté přímo do rukou domácího golmana Bureše, tento zákrok započal útok domácích, který ukončil až skvělou střelou z voleje Zelenka, 3:0. Krátce poté se diváci rozloučili potleskem právě se Zelenkou, kterého vystřídal  Dostál. Poslední gól přišel 2 minuty před koncem, hlavičkou se prosadil obránce Krejčíř a upravil skóre na konečných 4:0.

 

Sestavy:

1. SK Prostějov: Bureš - Kazar, Hloch, Pavlík, Krejčíř - Papoušek, Mazouch, Zelenka, Hirch - Machálek, Pospíšil. Trenér: František Jura FC Fastav Zlín B: Adamuška - Kostka, Igwe, Dvořák, bartolomeu, Dobeš, Čelůstka, Zavadil, Motal, Višněvský, Ruben. Trenér: Jaroslav Švach Rozhodčí: Sedláček - Klíma, Dubravský

Diváci: 578

-red-

 

Poslat nový komentář