Až penalty odnesly Spartu

Až penalty odnesly Spartu
foto: www.1skprostejov.cz

Prostějovský fotbalový klub 1. SK byl v úterý velmi blízko splnění snu, že na jeho stadion přijede v září pražská Sparta.

V zápase českého poháru Prostějované dlouho drželi vyrovnaný krok s fotbalisty druholigového Zlína. O soutěž výše hrající hosté sice dvakrát vedli o gól, ale hráčiProstějova vždy dotáhli, když góly za ně vstřelili Pavlík a Mazouch. Statečný výkon domácích udržel remízu až do konce normální hrací doby a rozhodnutí padlo až v penaltách. Ty se staly pro 1. SK osudovými, protože bylo v jejich neprospěch rozhodnuto již pprvnívh třech sériích, když Zlín byl stoprocentní a za domácí neuspěl nikdo z trojlístku exekutorů Zelenka, Zatloukal, Krč. Škoda!

 

1. SK Prostějov – FC Fastav Zlín 2:2 (1:1), penalty 0:3Branky: 20. Pavlík, 62. Mazouch – 17. Kurtin, 52. Malcharek; penalty proměnili Kubica, Malý a Bartolomeu (Zlín), neproměnili Zelenka, Zatloukal a Krč (Prostějov).Rozhodčí: Adámková – Peřina, J. Paták; ŽK: Hloch, Kazár, Machálek, Fládr – Dostál, Malý, Malcharek, Kurtin. Diváků: 950.

Sestavy

1. SK Prostějov: Bureš – Krejčíř, Hunal, Hloch, Kazár – Mazouch, Zelenka, Pavlík (43. Fládr), Krč – Machálek (75. Zatloukal), Pospíšil (60. Hirsch). Trenér: F. Jura.FC Fastav Zlín: Dostál – Hájek, Malý, Kubica, Hubáček – Bartolomeu, Polách (82. Ruskovský), Holík (75. Elšík), Salachna – Kurtin, Malcharek (67. Poznar). Trenér: M. Kalivoda.

Poslat nový komentář