1.FK Prostějov uhrál doma bod

1.FK Prostějov uhrál doma bod

Poslední představení FK a fanoušci se gólu nedočkali. Zápas, který měl být fotbalovým koncertem, byl spíše nemastnou ani neslanou fotbalovou komedií.

Počátek zápasu byl v režii hostujícího mužstva, které dobře napadalo a hrálo důraznější fotbal. Až od 15. minuty zápasu začal FK více tlačit. V 19. minutě si první gólovku domácích vypracoval Pavel Hloch, jehož hlavičku vytáhnul hostující gólman nad břevno. V 25. minutě vypracoval další akci Janoušek, jeho přihrávka do vápna ale adresáta v podobě Hirsche nenašla.

Po poločase vystřídal Ondřeje Dostála Marek Liška. Po střídání se hra domácích zvedla a v zápětí se octnul ve velké šanci Hunal. Obešel gólmana, ale jeho střelu zlikvidoval obránce Mohelnice. Ten nešťastně vykopnul míč, který trefil ležícího brankáře, od kterého se odrazil zpátky do brány. Diváci již slavili, ale na brankové čáře míč definitivně zlikvidoval Kloss, obránce hostujícího celku. V 70. minutě pálil z vápna Machálek, jehož střelu vytlačil gólman Aleksijevič na tyč. Mohlelnci zápas již dobránila do zdárného konce a zápas tak skončil bez branek. 1. FK Prostějov – FK Mohelnice 0:0.

Sestavy:
1.FK Prostějov: Kofroň - Hloch, Dočkal, Hunal, Dostál (46. Liška), Hirsch, Svozil, Baranek, Machálek, Zatloukal, Janoušek.

FK Mohelnice: Alexijevič - Krumpolc, Krejčí, Kloss, Globa, Heidenreich, Okleštěk, Kuba, Macák (57. Strnad), Svačina (88. Zabořil), Kopa (75. Havlíček).

Diváci: 500 (Je velmi pozoruhodné, že i bez prodeje vstupenek určili pořadatelé přesný počet diváků)
Rozhodčí: Vojkovský, Adamec, Dubranský

-vil-

Poslat nový komentář