Milujete fotografování? Pak je tu prostějovská fotosoutěž právě pro vás!

Milujete fotografování? Pak je tu prostějovská fotosoutěž právě pro vás!
ilustrační foto prostejov.eu

Jako každým rokem,bude i letos probíhat Prostějovské léto. Členové komise pro kulturu a cestovní ruch rady města Prostějova se rozhodli pro novinku, a tou je fotosoutěž, která bude probíhat v době od 7. 6. do 31. 8. 2018. Vyhlášení výsledků pak proběhne v průběhu měsíce září.

Předmětem soutěže je pořídit co nejzajímavější záběr z akce konané v rámci Prostějovského léta. Fotografie musí být autentická a musí z ní být zřejmé, že byla pořízena na některé z akcí pořádané v rámci programu. Přihlásit se do soutěže může každý bez ohledu na věk a není ani podmínkou být občanem města Prostějova. Postačí, když zašlete svou fotografii na e-mail: soutezpvleto@seznam.cz, připojíte své jméno a kontaktní telefon a napíšete stručný popis, kde a kdy byla fotografie pořízena. Z doručených fotografií budou vybrány tři nejzajímavější záběry, které budou oceněny hodnotnými cenami. Současně může hlasovat široká veřejnost na facebookových stránkách komise facebook.com/kulturnikomise, kde budou veškeré fotografie se souhlasem autora zveřejněny. Z hlasujících pak budou vybráni dva náhodní výherci, kteří taktéž získají zajímavou cenu. Zde budou také uveřejněna přesná pravidla soutěže a podmínky účasti.

"Tímto vyzýváme všechny milovníky kultury a fotografování, aby pořizovali co nejzajímavější momentky a neváhali je do soutěže přihlásit. Těšíme se na vaše příspěvky," vzkazuje za komisi předsedkyně Soňa Provazová. (SP)

 

Poslat nový komentář