FTL otevřela místnost historie

FTL otevřela místnost historie
Foto MMP
Další fotky: 
FTL otevřela místnost historie
FTL otevřela místnost historie
FTL otevřela místnost historie

V úterý byla slavnostně otevřena místnost historie v FTL Prostějov. Slavnostnímu otevření byl přítomen mimo jiné hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil a náměstkyně primátora Alena Rašková.

„Jde o místnost, která připomíná historii nejen FTL, ale obecně městské hromadné dopravy v Prostějově. Jsou zde instalovány historické fotografie i artefakty, stejně tak novodobá ocenění FTL,“ uvedla mluvčí prostějovského magistrátu Jana Gáborová.
Místnost bude pro veřejnost otevřená například v rámci Dnů otevřených dveří, dále si ji budou moci prohlédnout například oficiální návštěvníci společnosti nebo bývalí zaměstnanci. (ber)

Komentáře

a čím se chce tahle ftl (firma totálních lemplů) chlubit a za co dostává ocenění, že když přijede člověk večer vlakem musí jít na sídliště pěšky, že některé linky jedou za den (tj. za 24 h) slovy třikrát, že na nákupy do teska nám sice prodloužili linku 32, ale zpátky musíte jít pěšky, že zrušili celodenní jízdenku, jak toto všechno se může prezentovat před takovým turistou např. brňákem, prostě prostějov má vždycky všechno jinak, než normální města

FTL Letecká 8.

no já bych řekl,že je to v FTL,néé asi??

Myslíme, že hned první věta vysvětluje, kde to je... V úterý byla slavnostně otevřena místnost historie v FTL Prostějov...

ale kde to je, jsme se nedozvěděli :o)

Poslat nový komentář