Pozor! FTL upravuje trasování linky MHD č. 1 nádraží – hřbitov

Pozor! FTL upravuje trasování linky MHD č. 1 nádraží – hřbitov
ilustrační foto FTL

V souvislosti s probíhající opravou Brněnské ulice v Prostějově bude od 23. 4. 2018 upraveno trasování linky MHD č. 1 nádraží – hřbitov. Linka pojede z aut.st. dle jízdního řádu, z Poděbradova nám. odbočí vpravo na zastávku Žeranovská (náhradní za Brněnská křiž. Krokova), pojede ulicemi Žeranovská, Na Hrázi, Určická, Za Určickou ulicí, kde odbočí vlevo na místní komunikaci k PV Auto a na zastávku Prostějov - hřbitov.

Ze zastávky Prostějov - hřbitov bude pokračovat vpravo po ulici Brněnská s odbočením k Agrostavu. Dále projede jednosměrnou ulicí po místní komunikaci a odbočí vpravo Za Určickou ulicí a dál bude pokračovat přes ulice Určická, Na Hrázi, Žeranovská na zastávku Prostějov, Poděbradovo nám. (náhradní za zrušenou zastávku Prostějov, Brněnská) a dále dle jízdního řádu na nádraží. Současně se ruší náhradní zastávka u severní zdi hřbitova.

Tato úprava bude platit do 24. 6. 2018.

Veškeré informace o změnách na spojích MHD v Prostějově lze získat v Informační kanceláři FTL na Svatoplukově ulici 59 nebo na telefonu 582 333 181. (Zdroj FTL Prostějov)

Poslat nový komentář