Myslivec na kole již startuje!

Myslivec na kole již startuje!
ilustrační foto internet

 

Jaro se už pomalu hlásí o slovo, což se postupně promítá do nabídky nápojů. GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries nabízí v tomto směru nejenom nápoje k přímé konzumaci, ale přichází i s novými recepturami na míchané nápoje. 

„Jednoznačně ustupuje fernet, více se používají whisky či pravé rumy a opět se začíná objevovat gin. Již jsou přežité koktejly v plechovkách. Znovu nacházíme skoro téměř zapomenutou Starorežnou jako základ k míchaným nápojům a ovocným bowlím. Tahle anýzovka byla po dlouhá léta přehlížena jako něco, co je old fashion. Jenže už v loňském létě se stala opravdovým hitem. V kombinaci s čerstvými fíky, ovocnými šťávami nebo další lihovinou, třeba s Griotkou Hanácká, doslova rozehrává zcela nečekané chuťové vjemy, které si spotřebitele rychle získávají,“ tvrdí ředitel společnosti GSD Pavel Kadlec a současně upozorňuje na další míchané speciality - rozhodně i letos to budou koktejly s colou. Boduje Myslivec na kole, tedy míchaná Stará myslivecká s colou.

Pokračující stoupající trend má stále mix Vodky 42 BLEND s džusem a velkou oblibu si získává Medovák ( tuzemák s moravským medem ) a cola.

„Připomeňme v tomto směru ale i nápoje fusion v kombinaci ovocného destilátu a koření, které na trhu vytvořily zcela novou kategorii. Růst tohoto segmentu přesvědčivě ukazuje, že by se mohlo jednat o kategorii, jež je perspektivní a spotřebitelsky určitě zajímavá,“ konstatuje Pavel Kadlec. (red)

Poslat nový komentář