V Prostějově otevírá zbrusu nová pralinkárna!

V Prostějově otevírá zbrusu nová pralinkárna!
ilustrační foto Green Tree Food

Patříte-li mezi příznivce pralinek, jistě se k vám již zbrusu nová informace donesla. Ne-li, je nejvyšší čas tuto zprávu zjistit!

Na adrese Za velodromem 2 najdete od středy 6. září zbrusu nové místo k posezení, zobání dobrot či pití dobré kávy. 

"Z počátku nás tu najdete jen omezeně, a to vždy ve středu v době mezi desátou dopolední a osmnáctou odpolední. Pro vášnivé milovníky čokolády a malé skupinky je možná i individuální návštěva", nechal se slyšet Martin Vybíral ze společnosti Green Tree Food, která tuto pralinkárnu provozuje.

Tato společnost není v Prostějově společností neznámou. Prezentuje se na různých regionálních slavnostech jídla a dobrot a již několikrát svůj stánek "rozbila" i na prostějovském Restaurant Day.

A na co se můžete při návštěvě pralinkárny těšit? "V nabídce naleznete osobité čokoládové pralinky, tyčinky, tabulky, zrnka, degustační sady, tištěné mince  a spoustu dalších dobrot. Samozřejmostí bude také všech šest druhů cibulád i naše čokopovidláky. Pro skutečné nadšence bude možné ochutnání či výběr kvalitních čokolád. Zájemci si pak sami budou moci vybrat druh čokolády podle své chuti", zve na návštěvu Vybíral.

Nabídka čokolády je doplněna o výborné Espresso či klasické horké zelené či černé čaje.

Zajdete se podívat? (red)

 

Poslat nový komentář