Green Tree posílá čokopozdrav. V podobě horké čokolády a Dindinmonů

Green Tree posílá čokopozdrav. V podobě horké čokolády a Dindinmonů
Foto Green Tree Food
Další fotky: 
Green Tree posílá čokopozdrav. V podobě horké čokolády a Dindinmonů

Přišel podzim a s ním i dvě novinky prostějovské firmy Green Tree. Zve vás do své provozovny na horkou čokoládu ve veselých hrnečcích a čokoládové hrudky Svatého Dindindona.

"Horká čokoláda přijde vhod v tyto sychravé dny. Nejedná se ovšem o žádnou instantní formu čokolády, ale jak už je zvykem, připravili jsme směs mléčné a hořké čokolády z naší nabídky a tuto jsme zalili teplým mlékem a vyšlehali do lahodné pěny," říká Martin Vybíral.

Druhou novinku má na svědomí jedenáctiletý Matěj, syn majitelů Green Tree. Zatoužil se totiž stát na chvíli čokolatiérem a vyrobit si vlastní čokoládový bonbón. A tak začal vymýšlet a tvořit, až vznikly čokoládové hrudky Svatého Dindindona. A to hned ve třech čokoládových provedeních: bílá, mléčná a hořká. "A protože si zaslouží pochvalu za pěkný nápad, který si sám, pouze s drobným vedením, realizuje, rozhodli jsme se mu pomoci při prodeji. A navíc sám před dvěma lety napsal povídku s názvem Svaty Dindindon a kosatka Máňa, která, světe div se, vyhrála toho roku 1. místo v literární soutěži Sovičkiáda.

Takže hrudky mají svůj příběh," dodává Martn Vybíral. 

A tak hurá na ochutnávku s možností si přečíst i malou veselou příhodu o Svatém Dindindonovi a jeho kosatce. Pralinkárna je otevřena každou středu mezi 10-18 hodinou. (ber)

Poslat nový komentář