Dominika Ponížilová bojuje v Talentu roku! Podpořme ji!

Dominika Ponížilová bojuje v Talentu roku! Podpořme ji!
Foto archiv Dominika Ponížilová

Patnáctiletá Dominika Ponížilová z Prostějova, studentka ZŠ a RG Prostějov, je úspěšnou sportovní gymnastkou. Nyní bojuje v soutěži Talent roku. Dejme jí svůj hlas!

Dominika se sportovní gymnastice věnuje od 2,5 roku. „Ano, v té době už jsem chodila docela dobře. No, a dělám ji 12,5 roku, Pořád mě baví,“ pochlubila se nám nadějná sportovkyně. Do soutěže se přihlásila sama, za zkoušku prý nic nedá. Takže hlasujte, podpořme prostějovský talent na http://www.talentroku.cz/profil/7e429583ba6abb56512a26134fe32591

Talent roku je celostátní soutěž pro všechny žáky základních škol a nižších ročníků víceletých gymnázií a hlavně pro všechny, koho baví sportovat.  

Vítězové obdrží poukázky na nákup do obchodu Hervis, a to nejen pro sebe, ale také pro svoji školu. Ta přitom ani o jejich účasti nemusí vůbec vědět.

Milým bonusem pro vybrané vítěze je unikátní setkání se sportovci světového formátu. V minulosti se tak někteří setkali s fenomenálním sprinterem Usainem Boltem, veslovali po Vltavě s Mirkou Knapkovou a Jiřím Kejvalem, trénovali pod vedením Šárky Strachové, potkali se na kurtu s Tomášem Berdychem i Petrou Kvitovou, projeli se kolem Lipna s Kateřinou Neumannovou nebo se proběhli v Ostravě na Zlaté tretře s Pavlem Maslákem, když startérem byl Jan Železný.

Organizátorem soutěže je Asociace amatérských sportů ČR. (ber)

 

Poslat nový komentář