Kdo vyhrál poukaz na grilované speciality do nového H Clubu?

Kdo vyhrál poukaz na grilované speciality do nového H Clubu?
ilustrační foto H Club

V květnu byl slavnostně otevřen Nový H Club, který v centru Prostějova nabízí neobvykle široké spektrum služeb. V jeho areálu najdete již oblíbenou stylovou restauraci, nabízející hostům stálé menu, ale také každodenní meníčka, která jsou plánována do budoucna také na rozvoz.

H Club disponuje také krásně upravenými prostory pro rodinné oslavy, hostiny, dětské párty, večírky, srazy až po velké akce typu svatby či firemní akce. Zabezpečení cateringu je přitom samozřejmostí. Součástí areálu je také tradiční moravský vinný sklípek. Další službou je možnost ubytování v kompletně vybavených pokojích, kdy součástí nabídky nejen pro hosty penzionu je také vířivka a sauna. Jedno z největších zařízení v Prostějově disponuje také částečně zastřešenou venkovní zahrádkou s grilem, která je v provozu každodenně. Již tradičně nabízí speciality na grilu, pečené makrely, grilovaná kuřata a další lahůdky dle denní nabídky. A právě k zahrádce s grilovanými dobrotami se vztahovala soutěž, kterou H Club vyhlásil pro čtenáře Prostějovských novinek.

Pro výherce, tedy jednoho vylosovaného ze správných odpovědí, nabídl H Club poukaz na grilované speciality v částce čtyř stokorun. A na koho se tedy usmálo štěstí? Výhercem se stává Michal Makovec ze Seloutek. Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář