U Vícova zabíjel alkohol a rychlá jízda

U Vícova zabíjel alkohol a rychlá jízda
Foto PČR
Další fotky: 
U Vícova zabíjel alkohol a rychlá jízda

 

Ačkoliv se přátelé v různých internetových diskusích klonili spíše k závadě na vozu či přeběhnutí zvěře přes silnici, spekulace o alkoholu a rychlé jízdě se, bohužel, potvrdily.

Jak zveřejnila i jiná média, na nehodě se podepsala souhra několika faktorů. "Řidič byl pod vlivem alkoholu, naměřeno u něj bylo 1,96 promile. Roli sehrála i rychlost vozidla a jeho technický stav. Viníkem byl jednoznačně řidič auta," uvedl policejní mluvčí Bednařík.

Tragickou nehodu, která se stala mezi Vícovem a Ohrozimí, přežil jediný pasažér.  Při nehodě utrpěli dva mladí muži ve věku 19 a 26 let smrtelná zranění, třetí skončil v nemocnici. Hmotná škoda byla vyčíslena na 82 tisíc korun.

Případ bude v brzké době odložen z důvodu smrti viníka. (red)

Komentáře

A jak to mám vědět?To neví nikdo,ale policie to určitě objasní.Vím jen že martin v sobě neměl ani kapku alkoholu.

proč teda střízlivej majitel auta seděl na místě spolujezdce a borec na šrot to odřídil?!?!?

Spolujezdec opilý vůbec nebil,nevím proč si to vymýšlíte,dělá Vám dobře takhle lhát?Neměl v krvi vůbec nic a to vím moc dobře protože máme doma pitevní zprávu.

Dobrý den ať bylo auto nové nebo staré bych vůbec neřešil do auta sedli opilí jeli rychle a to jsou dostatečné důvody pro havárii,buď te rádi že tam nezůstalo více lidí a že svým nezodpovědným chováním nezmrzačil nebo nezabil víc lidí.Řidičák by měl být na zkoušku 5let a možnost řídit pouze jen vozidla do 1000ccm.Pak teprve most řídit silnější vůz.

 

Opilý byl i spolujezdec ze zákona sedat do auta s opilým řidičem se taktéž nemá v osudný den se pánové těsně před nehodou dohadovali o tom jak rychle se ta zatáčka dá projet takže to je na pomyšlenou.Hypotéza o tom že auto bylo nové je blav asi měsíc před nehodou jsem vedle toho vraku stál,ledva ledva ho dali dohromady aby ta šunka jezdila takže kecy kecy kecy.

 

 

 

Novináři si tyhle věci nevymýšlí, pouze citují, jak již bylo výše řečeno. To, že nehodu zapříčinil alkohol a technický stav vozidla si asi "vycucal z prstu". Nicméně, podle mého názoru se uvedené příčiny daly očekávat....:)

Auto bylo nové ? no to ani náhodou..v Italských autech se celkem vyznám a aji na tak zdemolované auto si troufnu tvrdit že to je na 99,9 % Alfa Romeo 166 a to ještě ta první série ta se začala vyrábět v roce 1998 je to hodně velké a robusní auto,nejsem znalec ale to auto při takovém nárazu muselo jet víc než 130 KMh a to jsem možná ještě mimo...ale co je nejhorší že vyhasly 2 mladé životy,ale co jsem slyšel od ostatních jejich známých a svědků tak to bohužek k tomuto hroznému konci směřovalo :-(((((

 

dobře opilý byl řidič ale ne spolujezdec,ten neměl v sobě nic,ale o tom už nic nepíše a vztekám se proto že rodině nic neřeknou a médiím jo a ještě navíc lži o tom autě?Když to nemají vyšetřené.

No,auto nové asi někdy bylo,ale to už je hodně dávno.Ale to je stejně jedno,když někdo jezdí jak hovado a ještě pod vlivem..........

Kdo chce kam,pomozme mu tam    a navíc zabíjel druhé

Novinář citoval policejního mluvčího, tak se na něj vztekáte zbytečně. Každopádně byl řidič ožralý, jel jak prase a toto je bohužel výsledek.

Poslat nový komentář