Další střet vlaku s osobou

Další střet vlaku s osobou
ilustrační foto HZS

 

Zdeněk Hošák z Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje zaslal na e-mail nejen naší redakce následující zprávu. Ačkoliv se nejedná o naši oblast, informujeme vás o ní. Jde o další střet vlaku s osobou.

"Profesionální jednotka hasičů stanice Zábřeh a drážní kolegové HZSp SŽDC aktuálně asistují u železniční dopravní nehody v Zábřehu. Došlo zde ke střetu osobního vlaku a osoby. Doprava v obou směrech stojí, ve vlaku cestovalo 406 osob. Hasiči ve spolupráci s pracovníky správy železniční a dopravní cesty pracují na opětovném zprovoznění provozu na trati. Další podrobnosti v následujícím čase".

"Včera kolem půl deváté večer došlo na železniční trati ve směru Zábřeh na Moravě-Olomouc k tragické události. Projíždějícím vlakem zde byla sražena osoba nacházející se v kolejišti. Totožnost osoby zjišťujeme, stejně jako okolnosti této tragické události. S největší pravděpodobností se jednalo se o sebevraždu", uvedla Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

Co se to s naším světem děje, milí čtenáři? (red)

Komentáře

Souhlasím s provním komentářem. Titulek :"Proč, pro boha", je dost trapný, každého hned napadne, protože byl zoufalý. Ekonomická situace většiny z nás je strašná a nevidíme žádné východisko a zlepšení v dohledné době.  Proto....

 

Tenhle svět míří do pekla. Deprese plný hrnec, práce málo, spokojený může být jedině aligátor na hradě, protože ten považuje všechny za pitomce. Z blbosti bohatých a mocných se zrodila krize identity. Nejspíš musí zase přijít nějaká revoluce, abychom se vzpamatovali a začali zase normálně žít.

Poslat nový komentář