Řidič i spolujezdkyně skončili v nemocnici!

Řidič i spolujezdkyně skončili v nemocnici!
Foto PČR

 

Ve čtvrtek krátce po půl deváté ráno došlo na silnici II. třídy ve směru od Výšovic na Prostějov k dopravní nehodě s účastí tří vozidel. Po srážce zůstali tři zranění.

„Z prvotního šetření policisté zjistili, že 38letý řidič nákladního vozidla Citroën Jumper zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za nákladním vozidlem Mercedes Benz, které jelo před ním a na rovném úseku zastavilo z důvodu vyvolaného silničním provozem. Došlo k nárazu, po kterém byl Mercedes Benz odhozen na osobní Škodu Fabii, která stála před ním,“ popsala událost policejní mluvčí Irena Urbánková.

Při nehodě došlo ke zranění 32letého spolujezdce z vozidla Citroën Jumper, který byl na místě ošetřen RZS Olomouckého kraje a propuštěn do domácího léčení. Dále došlo k doposud nespecifikovanému zranění 26letého řidiče Škody Fabie a jeho 29leté spolujezdkyně. Oba byli převezeni RZS do prostějovské nemocnice. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na 210 tisíc korun. Nehodu nadále šetří policisté dopravního inspektorátu Prostějov a zjišťují všechny okolnosti a míru zavinění. (red)

Poslat nový komentář