Jeli jste v pondělí po R35? Možná jste důležitými!

Jeli jste v pondělí po R35? Možná jste důležitými!
ilustrační foto

 

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 25. srpna 2014 kolem 10,15 hodin na silnici I. třídy č. R35.

K nehodě došlo  na 264. km, v katastru obce Olomouc, ve směru na Olomouc. „Z provedeného šetření vyplývá, že 38letému řidiči vozidla Fiat Ducato vypovědělo vozidlo službu a přestal mu běžet motor. Řidič s vozidlem sjel co nejblíže k pravé straně komunikace. Aktivoval varovná výstražná světla a oblečen do výstražné vesty hodlal vystoupit z vozidla a označit ho jako překážku v silničním provozu. Ještě než však stačil vystoupit, ve zpětném zrcátku zaregistroval projíždějící červené nákladní vozidlo, pravděpodobně Avii či Daewoo se stříbrnou plachtou, které pravou přední částí narazilo do levého boku vozidla Fiat Ducato. Neznámé vozidlo s nezjištěným řidičem pokračovalo v jízdě ve směru na Olomouc,“ popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že ke zranění osob nedošlo.

Tímto se policisté dálničního oddělení Kocourovec obrací na svědky, kteří by mohli jakýmikoliv informacemi přispět k objasnění nehody a zjištění vozidla i řidiče, aby kontaktovali policisty z DO Kocourovec buď osobně nebo telefonicky na tel. čísle: 974 762 751 nebo 585 351 040, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář