Policisté šetří dvě nehody

Policisté šetří dvě nehody
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté šetří dvě nehody

 

Dvě dopravní nehody šetří prostějovští dopraváci. V prvním gratulovali nezraněné řidičce, v druhém případě hledají viníka.

V sobotu 7. února došlo na silnici mezi Šubířovem a Chobyní k havárii osobního vozidla Renault Clio. "53 letá řidička pravděpodobně nepřizpůsobila jízdu stavu a povaze pozemní komunikace a po průjezdu pravotočivou zatáčkou dostala smyk. Sjela do levého příkopu a převrátila se na střechu," dodala mluvčí. Při havárii nedošlo ke zranění, alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 105 000 korun. Řidičce byla uložena bloková pokuta. 

O den dříve, v pátek 6. února krátce před polednem, došlo v Císařské ulici v Brodku u Prostějova k dopravní nehodě. "Nezjištěný řidič neustanoveného vozidla narazil při jízdě do sloupu veřejného osvětlení. Nárazem došlo k oddělení osvětlovacího tělesa, které spadlo na předzahrádku jednoho z domů. Vozidlo mělo pokračovat v jízdě, narazit do domu a poškodit jeho obložení a také skříň plynoměru. Vůz ujel," konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková. Došlo ke hmotné škodě, která byla vyčíslena na 33 000 korun. Policisté nehodu šetří a po řidiči i vozidle pátrají. (red)

Poslat nový komentář