Silvestrovské oslavy přinesly nůž v hrudi

Silvestrovské oslavy přinesly nůž v hrudi
ilustrační foto

Silvestrovské oslavy v Olomouckém kraji nedopadly nejhůře. Bylo řešeno několik potyček mezi opilci, kdy vše bylo v rovině přestupku, pyrotechnikou byla zraněna žena a mladý kouzelník si bodl nůž do hrudi.

"Policisté řeší v Lipníku nad Bečvou v souvislosti s odpalováním zábavné pyrotechniky jedno zranění 35leté ženy. Událost nám byla nahlášena půl hodiny po půlnoci. Žena byla převezena s poraněním obličeje do FN v Olomouci, kdy není v ohrožení života. Pravděpodobně ke zranění došlo z důvodu neodborné manipulace, okolnosti celé události se nadále prověřují," uvedl policejní mluvčí Josef Bednařík.
Dnešního dne kolem třetí hodiny ranní nám byl oznámen RZS případ, kdy mělo dojít k bodnému zranění 22letého mladíka v Horké nad Moravou. "Na místě bylo zjištěno, že mladík si do hrudníku bodl nůž nešťastnou náhodou při předvádění kouzelnického triku. Rychlá záchranná služba mladíka s vážným zraněním převezla k ošetření do FN v Olomouci", dodal mluvčí s tím, že do současné chvíle policie žádné další případy zranění neeviduje. (red)

Poslat nový komentář