Smrtelná nehoda u Olšan nemá viníka. Policie případ uzavřela

Smrtelná nehoda u Olšan nemá viníka. Policie případ uzavřela
Foto PČR
Další fotky: 
Smrtelná nehoda u Olšan nemá viníka. Policie případ uzavřela

Osmnáctého září časně ráno zemřel při nehodě u Olšan u Prostějova 70letý řidič osobního auta. Policie případ uzavřela, stejně jako údajnou krádež osobních věcí zemřelého.

"Sedmdesátiletý řidič osobního vozidla značky Hyundai v pravotočivé zatáčce vyjel, z dosud neznámých příčin, vlevo mimo komunikaci. Při nehodě došlo ke smrtelnému zranění řidiče. Havarované vozidlo s řidičem bylo nalezeno v 6:30 hodin. Přivolaným zdravotníkům rychlé záchranné služby se po příjezdu na místo muže již nepodařilo oživit," sdělil tehdy policejní mluvčí František Kořínek s tím, že byla nařízena soudní pitva.
Podle dcery tragicky zesnulého muže po nehodě někdo okradl, ztratit se měla údajně peněženka s finančním obnosem a doklady. Podezření na zatajení nálezu rovněž šetřila Policie ČR.
"Prověřováním události nebylo zjištěno cizí zavinění a věc byla 15. 12. 2015 v souladu se zákonem odložena, sdělil dnes František Kořínek redakci výsledek vyšetřování příčiny nehody. "Oznámení o odcizení věcí zemřelého muže jsme šetřili s podezřením na přestupek proti majetku. V tomto případě nebyly zjištěny skutečnosti odůvodňující podezření, že se přestupek stal a že jej spáchala určitá osoba. Proto byla věc v souladu se zákonem dne 17. října 2015 odložena," dodal mluvčí. (ber)

Poslat nový komentář