Motorkář odtlačil motorku od nehody, svlékl si oděv a odešel

Motorkář odtlačil motorku od nehody, svlékl si oděv a odešel
Foto PČR
Další fotky: 
Motorkář odtlačil motorku od nehody, svlékl si oděv a odešel
Motorkář odtlačil motorku od nehody, svlékl si oděv a odešel
Motorkář odtlačil motorku od nehody, svlékl si oděv a odešel
Motorkář odtlačil motorku od nehody, svlékl si oděv a odešel

V pátek 10. listopadu v 13:45 hodin došlo ve Vrahovické ulici v Prostějově-Vrahovicích k dopravní nehodě motocyklu se dvěma osobními automobily. 

"Dosud nezjištěný řidič motocyklu značky Yamaha při jízdě směrem k centru města, u křižovatky s ulicí Tovární, z dosud nezjištěných příčin nezvládl řízení a s motocyklem upadl na komunikaci. Motocykl poté setrvačností pokračoval ve směru jízdy a po přejetí do protisměru narazil do přední části stojícího automobilu značky Škoda. Po nárazu se motocykl od Škody odrazil a narazil do přední části osobního automobilu značky Ford stojícího v ulici Tovární. Po dopravní nehodě motocyklista svůj stroj postavil na kola a odtlačil z křižovatky. Poté z místa odešel. Nedaleko místa nehody pak svlékl motorkářský oděv a zanechal ho na místě", popsal událost František Kořínek, mluvčí PČR Olomouckého kraje.

Zranění osob nebylo zjištěno. Výše způsobené hmotné škody na motocyklu a obou automobilech byla předběžně vyčíslena na 56 tisíc korun. Alkohol u řidičů automobilů byl vyloučen provedenými dechovými zkouškami.

"Motocykl si na místě převzal jeho majitel. Po prohlídce jeho poškození policisté na místě zadrželi osvědčení o jeho registraci. Totožnost řidiče motocyklu i ostatní okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření", dodal Kořínek. (red)

 

Komentáře

Pavlína Šubčikova:Já jsem zase strašně zvědavá, který hrdina se skrývá za tento anonym!!!Čeho je moc, toho je příliš nemyslite?Už by stačilo te zaujatosti, nenávisti nebo jak jinak to nazvat... Nařknout,urazit jen tak bez jakéhokoliv pardonu člověka a ještě se skrývat ....To Vy jste chudáček mistře Anonyme...Co takhle se přezeptat nebo ještě líp, přijít stěmito nepochopitelnými urážkami a lží, přímo za člověkem kterého tu napadate...Je mi z Vás na blití... člověk si myslí a hned to tak je!!!Že ano? přesně takto, to tady v tom bordelu funguje...Paraziti nic víc..zakomplexovaní lidí co nemají nic jiného na práci než škodit a ještě k tomu takto srabsky beze jména!!!Ono mi nešlo nereagovat na tenhle nenávistný komentář!!! styďte se!!! Přála bych Vám to zažít neustál by jste ani čtvrtinu....za nic stále bombardace,pomluvy,nesmysli dokonce byt nazýván informátorem :D tak to je už totální masakr..dejte pokoj dejte vážně pokoj..Než něco začněte příště psát tak spíše buďte frajer a podepište se...když už...ale nejlíp uděláte ,když se budete starat ó sebe a nešířit mylné pomluvy..jak by bylo Vám..To je můj pohled můj názor a za jméno se schovávat nemusím !!!

Jestli je tomu opravdu tak, jak zde dvě osoby uvádí, tak v tom případě má zmiňovaný Tomáš P. svého klona! Jak jinak si mám vysvětlit to, že to byl on a spáchal to, když v ten den byl se mnou od ranních až do večerních hodin na druhé straně republiky??
Je opravdu krásné jak v této zemi dokáže někdo veřejně udat někoho na základě své domněnky? Nebo máte snad nějaký důkaz, že mluvíte pravdu? Odpovím za Vás, nemáte a ani mít nemůžete!!! Jelikož on tam opravdu toho dne být nemohl! A určitě ho potkalo v náskedujících dnech mnoho lidí a po takové nehodě by musel minimálně kulhat, apod. Takže nechte si své domněnky raději pro sebe a nepřidělávejte někomu KDO ZA TOTO opravdu nemůže a nezpůsobil to, nepříjemnosti. Třeba jste to byl zrovna Vy a snažíte se pošpinit jiné? Ale to nemohu tvrdit, když to nevím na 100%.
A nevyjadřuji se k tomu, protože T.P. znám, ale proto, ze na 101% vím, že to nebyl a být nemohl!
Příště, než zase dostanete chuť, obléct si slipy na kalhoty a nasadit si plášť, tak si ověřte, že ten, kterého lží chcete poškodit, to být opravdu mohl. Teď nejste za Supermana hrdinu, který vše objasnil a vyřešil, ale jen za ulhaného bonzáka.

Jsem zvědav který policista bude zodpovědný za to až tenhle člověk (policejní informátor) na drogách bez řidičského oprávněni přejede, srazí a neobo dokonce usmrtí člověka nebo nějaké malé dítě ????

Jezdec byl Tomáš Pospíšil tzv. "Vajgl" . Ten který je vždy nevinný a celý systém jde proti němu. Chudáček.

Poslat nový komentář