Policisté hledají svědky nehody na Němčické

Policisté hledají svědky nehody na Němčické
ilustrační foto
Další fotky: 
Policisté hledají svědky nehody na Němčické

Policisté prostějovského dopravního inspektorátu šetří okolnosti dopravní nehody, ke které došlo ve středu 29. listopadu 2017 v 18:30 hodin na komunikaci mezi obcemi Němčice nad Hanou a Výšovice. U křižovatky s komunikací k obci Vřesovice z dosud přesně nezjištěných příčin došlo k čelnímu střetu osobních automobilů typů Škoda Octavia a Škoda Felicia.

"Po střetu zůstala Octavia na komunikaci a Felicia byla odhozena do příkopu. Při nehodě došlo ke zranění řidiče Octavie. Ten byl poté transportován do prostějovské nemocnice. Výše způsobené hmotné škody byla vyčíslena na 90 tisíc korun. Alkohol byl u řidičů obou vozidel vyloučen provedenými dechovými zkouškami," uvedl policejní mluvčí František Kořínek s tím, že v době, kdy došlo k dopravní nehodě, se v místě měl pohybovat nejméně ještě jeden osobní automobil. S největší pravděpodobností se jednalo o automobil typu Renault Laguna tmavé barvy, který měl poté odjet směrem k obci Vřesovice.

"Policisté touto cestou žádají posádku tohoto automobilu, nebo kohokoli jiného, který by svým svědectvím mohl přispět k řádnému objasnění okolností uvedené dopravní nehody, aby kontaktoval policisty dopravního inspektorátu. To může učinit buď osobně na adrese Havlíčkova 16b v Prostějově, nebo telefonicky na čísle 974 781 251. Samozřejmostí je také možnost využít bezplatnou telefonní linku na čísle 158," dodal Kořínek. (red)

 

Poslat nový komentář