Od nehody řidička ujela. Do hodiny byla vypátraná!

Od nehody řidička ujela. Do hodiny byla vypátraná!
Foto PČR

V úterý 7. srpna 2018 v 15:15 hodin došlo na parkovišti na náměstí E. Husserla v Prostějově k dopravní nehodě osobního automobilu. Řidička Citroënu při couvání z parkovacího místa měla přehlédnout zaparkovaný automobil Opel a narazit do něho zadní částí svého vozidla. Po nehodě z místa ujela.

"Na základě informací očitých svědků, byl Citroën přibližně za hodinu od nehody vypátrán v obci na Prostějovsku. Poškození automobilu v zadní části odpovídalo způsobené škodě na druhém vozidle. Žena se k účasti na dopravní nehodě přiznala a uvedla, že se domnívala, že k žádnému poškození vozidel nedošlo, proto z místa odjela. Řidičku nyní pro její jednání policisté podezírají z několika dopravních přestupků. Nejpřísněji postižitelným je ujetí z místa dopravní nehody. Za ten jí v případě prokázání viny hrozí pokuta od 2 500 do pěti tisíc korun," informoval policejní mluvčí František Kořínek.

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na dvacet tisíc korun. Alkohol u podezřelé řidičky policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

Poslat nový komentář