Dopravní nehoda na hodinu zastavila Olomouckou!

Dopravní nehoda na hodinu zastavila Olomouckou!
Foto PČR
Další fotky: 
Dopravní nehoda na hodinu zastavila Olomouckou!
Dopravní nehoda na hodinu zastavila Olomouckou!

O nehodě, ke které došlo v sobotu před osmnáctou hodinou v křižovatce ulic Olomoucké a Vojtěcha Outraty v Prostějově, PvNovinky informovaly. Dnes přinášíme podrobnější popis střetu.

"Dle dosavadního šetření jednapadesátiletý řidič Opelu Astra jel Olomouckou ulicí ve směru k centru města a odbočil vlevo, do ulice V. Outraty. Při tom však nedal přednost protijedoucímu automobilu značky Škoda. Sedmadvacetiletý řidič Škody ve snaze se střetu vyhnout přejel do protisměrného jízdního pruhu. Tam se však čelně střetl s protijedoucím automobilem značky Hyundai. Ke střetu Opelu s jiným vozidlem nedošlo. Při střetu automobilů Škoda a Hyundai utrpěli zranění oba řidiči i jejich spolujezdkyně. Všichni byli převezeni do prostějovské nemocnice," informoval policejní mluvčí František Kořínek. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 300 tisíc korun. Alkohol byl u řidičů všech tří vozidel vyloučen provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Po prohlídce poškození policisté na místě zadrželi osvědčení o registraci vozidla značky Škoda.

Po dobu šetření a odstraňování následků nehody bylo místo uzavřeno a provoz byl veden okolními ulicemi. Krátce před devatenáctou hodinou byl provoz v plném rozsahu obnoven. (red)

 

Poslat nový komentář